.

MIUI ADRIA FAN STRANICE

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Šta je Android aplikacija RED VOŽNJE i čemu služi?

Discussion in 'POLAZAK NEWS & BASICS / VESTI & OSNOVE' started by Polazak Team, Aug 4, 2015.

 1. Veliki pozdrav svima!

  Želeo bih da vam predstavim drugu generaciju smartphone aplikacije Red Vožnje sajta Polazak.com pomoću koje ćete, bilo gde da se nalazite, vrlo jednostavno, preko svog pametnog uređaja moći da pristupite našoj bazi redova vožnje i svim ostalim opcijama koje sajt Polazak.com nudi! Svi provereni i ažurirani podaci o autobuskom i železničkom saobraćaju Srbije od sada su dostupni na dohvat ruke, na našim smartphone uređajima.

  1162277_800x400.png

  Aplikacija Red Vožnje sajta Polazak.com omogućuje detaljnu pretragu redova vožnje železnice i autoprevoznika na jednostavan način i uz pregledan interfejs.

  2_splashscreen.png 3_home.png 5_slidemenu.png 4_language.png

  Kada se spremate za put, bilo da ste česti ili povremeni putnik na domaćim i međunarodnim autobuskim ili železničkim linijama, potreban vam je korisnički servis koji će vam omogućiti da brzo i pouzdano saznate kada i sa kojim prevoznikom možete doći do željene destinacije.

  6_search.png 8_results.png 11_saved.png 12_history.png

  Uz pomoć aplikacije Red Vožnje putnici mogu brzo i jednostavno pretraživati kompletne zvanične redove vožnje preko 250 domaćih i stranih prevoznika, odaberite najpogodniji polazak za vas i spremni ste za put! Čak i ukoliko do vaše željene destinacije ne postoji direktan polazak, nema razloga za brigu jer Red vožnje je prva aplikacija koja automatski bira najpogodnije presedanje koje će vas najbrže dovesti do cilja.

  13_stations_top.png 13_stations_bottom.png 14_companies.png 15_company_info.png 15_company_rating.png

  Aplikacija Red vožnje pruža sledeće opcije:

  Novi vizuelni identitet – Nakon dve godine verne službe stare aplikacije, pripremili smo potpuno novi vizuelni identitet aplikacije, u skladu sa načelima kojima smo se vodili prilikom izrade samog sajta Polazak.com.
  Ažurirani redovi vožnje – U novu aplikaciju su uneti ažurirani podaci za 2015/2016 godinu o redovima vožnje kako domaćih, tako i stranih autoprevoznika. Svi podaci su obezbeđeni od PKS, kao i kroz saradnju sa brojnim prevoznicima.
  Redovi vožnje Železnica Srbije - Ažurirani redovi vožnje vozova na domaćim i međunarodnim linijama za 2015. godinu, uključujući linije Beovoza i BG:voza.
  Upotreba na tri jezika - Nova Red vožnje aplikacija nudi pretragu na srpskom, engleskom i mađarskom jeziku svih registrovanih linija domaćih i stranih operatera na putevima i šinama širom Srbije i ostatka regiona.
  Automatska dopuna pretrage – Na osnovu početnih slova, aplikacija sama izbacuje najčešće tražene rezulate.
  Automatska lokalizacija – Ukoliko je vaš telefon podešen da pruža podatke o lokaciji, potrebno je samo da u pretraživač unesete željenu destinaciju. Vaša trenutna lokacija je već označena kao polazna stanica.
  Automatska konekcija linija - Ukoliko niste sigurni da li do željene destinacije postoji polazak, ne brinite. Unesite željenu destinaciju u pretraživač, i sistem će vam automatski pronaći najbržu konekciju sa najpogodnijim presedanjem u nekom od usputnih gradova. Ukoliko želite pregled samo direktnih linija, aktivirajte opciju Bez presedanja. Ovakvi rezulatati pretrage jasno su naznačeni kako ne bi došlo da zabune.
  Detaljan itinerer linija – Saznajte kompletnu putanju linije kojom planirate da putujete, sa usputnim stajalištima, vremenima dolaska i kilometražom.
  Omiljene pretrage - Kada nađete željenu liniju, možete je jednim klikom izdvojiti u favorite, kako biste mogli da joj pristupite kasnije.
  Istorija pretrage - Ukoliko to propustite, tu je i lista istorije pretrage, kako bi vam sve tražene linije i njihovi redovi vožnje bili lakše dostupni.
  Prevoznici - Lista svih prevoznika, uključujući i Železnice Srbije, sa potrebnim kontakt podacima kao i mogućnošću da sami ocenite ili prokomentarišete određenog prevoznika, ili da pogledate šta drugi misle o njemu.
  Autobuske stanice - Dobrodošli na virtuelne perone domaćih autobuskih stanica, displej u ovoj kategoriji vam omogućuje da uvek budete u toku sa polascima i dolascima na autobuskoj stanici u vašem gradu.
  Kontakt – Imate primedbe ili sugestije kako da aplikaciju učinimo boljom? Javite nam se i obavestite nas o tome!

  Toliko za početak, sada kada sam vas otprilike upoznao sa ovom aplikacijom, voleo bih da čujem vaše mišljenje i komentare, kako bismo lagano razradili ovu temu i došli do zaključaka šta je to dobro a šta se još može usavršiti u aplikaciji Red Vožnje i na sajtu Polazak.com

  Pozdrav!
   
Loading...

.